Garage Duiven

Airco

Het is zeer van belang dat uw airco onderhouden wordt. Niet alleen voor het koele voortuig in de zomer, maar ook voor uw veiligheid. Met veiligheid bedoelen wij dat de ramen van uw voertuig in het winter niet worden beslagen. Door het op tijd te laten uitvoeren van het onderhoud zorgt u er voor dat er geen nare geuren ontstaan.

Wat doen wij bij airco onderhoud ?

Garage duiven maakt gebruik van hoogwaardige proffesionele airco apparatuur. Hiermee zijn wij in staat om koelmiddelen te vernieuwen, eventueel bij te vullen. Ook kunnen wij na meten of er lekkage`s zijn in de leidingen en of er voldoende druk bevindt. Het kan zijn dat er een probleem bevindt aan uw aircosysteem. Uiteraard kunnen wij met ons proffesionele apparatuur diagnose stellen en uw problemen uitsluiten.

 

Airco afspraak inplannen

Heeft u problemen met uw airconditioning of wilt u alleen maar onderhoud en bijvullen ? Dan kunt u een afspraak maken via ons website. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen en een afpsraak inplannen. U kunt ons adresgegevens vinden  op ons contact pagina en ook eventueel telefonisch contact opnemen.

 

Airco vullen

Onderhoud BMW
Onderhoud AUDI
Onderhoud Volkswagen
Onderhoud Mercedes
Onderhoud Volvo
Onderhoud Ford
Onderhoud Peugeot
Onderhoud Mini
Onderhoud Seat
Onderhoud Land Rover
Onderhoud Jaguar
Onderhoud Skoda